Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

🔶 Ιερές Ακολουθίες Αγίου Δωδεκαημέρου


🔹 Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου "Κυριακή προ της Χριστού γεννήσεως" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώ το απόγευμα στις 6:30 ο Εσπερινός των Χριστουγέννων.


🔹 Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου "Η κατά σάρκα γέννησις του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού" στις 6:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.


🔹 Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου " Η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.


🔹 Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου παραμονή των Αγίων νηπίων των υπό Ηρώδου αναιρεθέντων, το απόγευμα στις 6:30 - 9:30 θα τελεστεί βραδινή Ακολουθία μετ' Εσπερινού Όρθρου και Θείας Λειτουργίας.


🔹 Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου "Κυριακή μετά της Χριστού Γεννήσεως και Ιωσήφ του μνήστορος" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.


🔹 Δευτέρα 1 Ιανουαρίου "Η κατά σάρκα περιτομή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και μνήμη του Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας Καππαδοκίας Του Μεγάλου " στις 7:00 το πρωί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.


🔹 Παρασκευή 5 Ιανουαρίου "Προεόρτια των Φώτων" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, ο Μέγας Εσπερινός των Θεοφανίων μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου και ακολούθως ο Μέγας Αγιασμός.


🔹 Σάββατο 6 Ιανουαρίου "Τα Άγια Θεοφάνεια" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώ και Μέγας Αγιασμός ενώ στις 11:00 θα γίνει η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην θάλασσα.


🔹 Κυριακή 7 Ιανουαρίου " Του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου" στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου