Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Σημαντική Ανακοίνωση σχετικά με την εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο.

 🇬🇷ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ

ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΤΗΛ 211 40 41 548


🔸ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ🔸

🇬🇷ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ

ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΤΗΛ 211 40 41 548  


Ενημερώνουμε τους ευλαβείς φίλους και  προσκυνητές  της Ιεράς μας Μονής ότι η εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών μετατίθεται την επομένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  με ώρα αναχώρησης από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαραμαγκά 10:00 π.μ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Όσοι είχαν δηλώσει ήδη συμμετοχή και δεν μπορούν να παραβρεθούν στην νέα ημερομηνία παρακαλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με την Ιερά μας Μονή ώστε να λάβουν το χρηματικό ποσό που είχαν προσκομίσει.


 Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.


Το πρόγραμμα της εκδρομής μετατρέπεται ως εξης:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Αναχώρηση μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαραμαγκά γύρω στις 10:00, φτάνουμε στην 

Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου του Νέου  όπου γίνεται περιήγηση - ξενάγηση από τους μοναχούς εντός της Ιεράς Μονής καθώς και προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή.

Μεταξύ των Ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή υπάρχει και η Λάρνακα με το Ιερό σκήνωμα του Αγίου Φλώρου, όπου ευωδιάζει. 


Μετά την αποχώρηση από την Ιερά Μονή θα πάμε για φαγητό και εν συνεχεία θα επιστρέψουμε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαραμαγκά.

Κόστος συμμετοχής το άτομο 25€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου